Sałatka nicejska z jajkiem.
|
Składniki: Mix sałat [sałata lodowa, sałata rzymska, endywia kędzierzawa, cykoria czerwona] (23%), Sos vinegrette [oliwa z oliwek, woda, ocet winny (ocet winny), musztarda (woda, ocet spirytusowy, GORCZYCA, cukier, sól, przyprawy), natka pietruszki, miód pszczeli, sok z cytryny, pieprz czarny, sól] (19%), Jaja [JAJA kurze gotowane i obrane, woda, sól, regulatory kwasowości: kwas cytrynowy, kwas octowy, kwas mlekowy] (13%), Ziemniaczki z oregano [ziemniaki, olej rzepakowy, oregano, pieprz czarny, sól, czosnek] (11%), Tuńczyk w kawałkach (w sosie własnym) [TUŃCZYK (ryba), woda, sól] (11%), Zielona fasolka szparagowa, Oliwki czarne, Pomidorki cherry, Cebula czerwona
|
Informacja dla alergików: patrz na składniki zaznaczone WIELKIMI literami.
Opis